Butikken
Toppen
Følg med

Visual mending og fantastiske vino

Visual mending og fantastiske vino

Velkommen til en unik eftermiddag med visuelle reparationer og en afslappet vinsmagning!

Dyk ned i en verden af kreativitet, håndværk og lækre vine ved vores eksklusive arrangement, hvor vi kombinerer kunstnerisk reparation med kulinarisk nydelse. Visual Mending og vinsmagning forenes en eftermiddag, hvor vi har fokus på det utraditionelle og kreative måder at reparerer sit tøj på imens vi nyder lidt forskellige vine. Der er INGEN regler!

Hvad kan du forvente?

Visual Mending oplæg og egne reparationer: Oplev skønheden i bæredygtig reparation og giv dine slidte tekstiler nyt liv med Visual Mending. Nanna som har virksomheden VEST PAA (https://vestpaa-studio.dk/) vil guide dig gennem nogle teknikker til at skabe unikke og personlige designs, der ikke kun genopretter, men også beriger historien bag hvert stykke stof. Med fokus på genbrug og individualitet lærer du at omfavne dine klæders karakter og skabe noget smukt ud af det, der er slidt.

Vinsmagning: Nyd et par glas af vores udvalgte vine imens du sidder med reparationsarbejdet! Det er ikke dette arrangement, hvor vi lærer alt hvad der er om vin, men vi nyder vinene og dykker samtidig ned i vores kreative arbejde. Hvem ved? måske bliver vores broderier mm. bedre efter hvert glas 😉

Hvordan skal det foregå? I vil blive budt velkommen med et glas vin, hvorefter i stille og roligt vil kunne finde jer til rette i de hyggelige rammer. Nanna vil så herefter holde et oplæg, hvor hun vil gennemgå forskellige metoder/teknikker, teori samt prikke til jeres egen personlige kreative proces. Der er ikke noget som er forkert, vi skal finde jeres egen måde at gøre tingene på!

Praktiske oplysninger:

Dato og tid: d. 27 Januar kl. 13:00 - 17:00

Sted: Aagaard Thy, Korsgårdsvej 1

Pris: 375 kr.

Hvad forventes der af mig som deltager?

Det ville være en fin ide at medbringe sit eget materiale som trænger til en reparation. Et par bukser med hul i, en trøje med en plet eller noget andet. Men bare rolig, hvis du ikke selv har noget der skal fixes, får du udleveret et stykke stof du kan øve dig på!

Hvad inkluderer billetten:

  • Adgang til workshoppen
  • Vinsmagning og en lille snack
  • Materialer til Visual Mending (hvis du ikke bliver færdig denne eftermiddag, vil du kunne
  • Guidning og oplæg fra VEST PAA

Billetreservation: Køb din billet igennem dette link: https://aagaard-thy.dk/vare/visual-mending-og-fantastiske-vino/

Hvem kan deltage?

Uanset om du er helt nybegynder indenfor reparationer og broderi, en erfaren håndværker eller blot nysgerrig efter at udforske nye oplevelser, er dette arrangement skabt til dig.

Tag med os en eftermiddag, hvor vi omfavner historien, skaber noget smukt og forkæler vores smagsløg med delikate vine. Book dine billetter nu og vær med til at gøre denne aften til et uforglemmeligt eventyr i reparationens og vinens verden!

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

phone-handsetcrossmenu