Toppen
Følg med

Om Aagaard

Vision

Aagaard vil være en fagskole og inspirationskilde med afsæt i traditions håndværk og håndlavet kvalitet.

Mission

Aagaard skal være mødested og læreplads for håndens arbejde, hygge og samvær.

Aagaard vil dykke ned i den håndværksmæssige kulturarv, for at genopdage og videreføre håndværksmæssig viden, metoder og tilgange, og dermed bidrage til at skabe traditionsbærere, der bringer den håndværksmæssige kulturarv videre.

Gennem fokusering på tre områder vil Aagaard bidrage til at skabe dygtige, kritiske og bevidste håndværkere, kunsthåndværkere, kunstnere m.fl.

 1. Aagaard som startsted.
  På Aagaard vil vi være gode til, at hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du kommer i gang. Fordyb dig i håndværk, udvikl din kunst eller få inspiration til dit næste skridt.
  - Lær om at drive butik, virksomhed og få sparring på iværksætteri, imens du fordyber dig i håndværk.
 2. Aagaard som læreplads.
  I Aagaards værksteder kan man synke ned i de dybeste lag af håndværk og få det helt ind under huden. Aagaard er stedet, hvis du er interesseret i at lære det grundlæggende håndværk, der tager udgangspunkt i traditionelle håndværk.
 3. Aagaard som fællesskab.
  Kom på Aagaard for at skabe noget fælles. Det kunne være en event, hvor oplevelserne skabes af deltagerne eller en fast mødedag, hvor man er sammen om en faglig interesse eller et projekt. Mulighederne er uendelige når vi arbejder sammen.

 

Fællesskabet

Aagaard bygger sin fremtid på fællesskab og mennesker der vil noget sammen.

Traditions håndværk

- fra tiden før industrialiseringen tog fat.

Håndværk blev født sammen med de første mennesker. På tidslinjen, fra starten og så til i dag, findes der meget godt og interessant viden. Meget viden er forsvundet og skal genopdages, og noget er heldigvis stadig i live og skal videreføres.

Alle er velkommene

Gå til kommende events
Aagaards Historie

Tidslinje

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram