Array

Aagaards Forening

Tradition og fornyelse.

Aagaards Forening er en forening for os der sysler og som, en velbevaret egnstypisk gård i Thy, danner Aagaard de gode rammer om vores forening. Her mødes vi om husflid og håndværk i et fællesskab, hvor vi sammen lærer nyt, på tværs af ambitioner og forudsætninger.  Vi vil nemlig gerne holde kultur og traditioner for husflid og håndværk i hævd og bringe dem med ind i fremtiden.

Aagaards Forenings formål.

• At gennemføre ikke-kommercielle aktiviteter af kulturel karakter med udgangspunkt i eksempelvis events, kurser og foredragsvirksomhed, den omliggende natur, herunder nationalpark Thy, vestjysk egnshistorie og traditioner, traditionelt håndværk osv.
  • At medvirke til at bevare og udvikle Aagaard som et samlingspunkt og således, at foreningens aktiviteter kan udfolde sig i tilknytning hertil.

Du kan kontakte Aagaards Forening på aagaardsforening@gmail.com

Er du interesseret i at blive medlem? Tryk på knappen herunder.

Indmeldelse i Aagaards Forening

Strikke Cafe