Butikken
Toppen
Følg med

Strikkefestival på Aagaard

Strikkefestival på Aagaard

Er du fuldstændig bidt af strik?

Så glæd dig til en fantastisk strikkefestival på Aagaard lørdag d. 10. juni!

Bare kom, arrangementet er åbent for alle, men du må være hurtig hvis du også vil være med til foredrag og workshop med vores særlige gæst - der er nemlig et begrænset antal pladser til denne del af strikkefestivallen.

Rundt omkring på Aagaard vil der være aktiviteter dagen igennem hvor du blandt andet kan være med til at plantefarve garn i de smukkeste farver eller få en introduktion til at spinde. Her masser af hyggelige kroge at slå sig ned i med strikkepinde og godt selskab, og slipper garnet op, kan du gå på opdagelse i Aagaards lækre butik hvor der også kan købes forfriskninger.

Dagens særlige gæst er 'Den vandrende strikker' og her lærer du med garanti noget du ikke vidste før! 'Den vandrende strikker' Kasper Thomsen tager os nemlig med tilbage i tiden med sit spændende foredrag 'Strik på stylter, bælter og i skyttegravene' og senere på dagen kommer Kasper med sit bud på hvordan det moderne menneske kommer helt i zen når han afholder workshop i den historiske disciplin 'Gå og strik'.

10.00  Pladsen åbner med butik og aktiviteter
11.00 - 12.00 Foredrag med 'Den vandrende strikker' - husk særskilt billet
15.00 - 16.00 Gå og strik - workshop med 'Den vandrende strikker' - husk særskilt billet
17.00 Tak for i dag!

Der kan købes kaffe, kage og forfriskninger dagen igennem og til frokost kan du nyde et super lækkert måltid fra Hannouni's madvogn.

Billet er kun nødvendigt for at deltage i foredraget og workshoppen med 'Den vandrende strikker' hvor der kun er et begrænset antal pladser. Har man bare lyst til at opleve den øvrige del af festivallen, dukker man blot op på dagen.

Billetter til foredrag og workshop med 'Den vandrende strikker':
Prisen er 120 kr. for denne del af Strikkefestivalen, dog er det gratis for medlemmer af Aagaards Forening. Hvis du endnu ikke er medlem og har lyst til at høre mere, kan du klikke her.

phone-handsetcrossmenu