Butikken
Toppen
Følg med

Mal på keramik

Mal på keramik

🎨Mal på keramik🎨
- Nogle julehygge timer på Aagaard med kreativitet, maleri og fællesskab

Vi har hørt hvad i siger! Vi har tænkt for stort og derfor er vores forhenværende "lav dit eget risengrødsspisesæt" workshop nu lavet om til en eftermiddag med keramik, med henblik på en eftermiddag, i hyggens tegn. Dette arrangement er billigere så flere kan være med i december måneden, og i stedet for 6 timer er det skruet ned til 3. Det er for alle! Børn, voksne, nybegyndere og øvede.

Hvad skal der ske?
Den dygtige Anette Balker der har sin egen keramik virksomhed Bybalker inviterer til 3 timers hygge, hvor du kan male på keramik! Anette vil hjælpe dig med skønne ideer til din egen juleskål, som f.eks. kunne bruges til risengrød, risalamande eller en god varm suppe? Hvis du er hurtig færdig har hun sørget for andet keramik du kan male på for en god pris. det kunne f.eks. være et keramikjuletræ eller en god kop til gløgg? Udfold din kreativitet i hyggelige rammer, guidet af en kyndig og dygtig håndværker, sammen med en masse skønne mennesker!

Dato: 10 December 2023
Tid: 13:00-16:00
Sted: Aagaard Thy
Pris: 325 kr.
Tilmeldingslink:

https://aagaard-thy.dk/vare/mal-paa-keramik/

Hvad skal jeg have med? Alt, hvad du skal medbringe, er din nysgerrighed, lysten og evt. gode ideer til din skål!

Tilmeld dig nu og vær med til vores workshop. Det er en fantastisk måde at tilbringe en dag sammen med gode venner, familie eller kammersjukker. Tryk på linket "Mal på keramik" ovenfor for at tilmelde dig og betale.

 

Vi ser frem til at skabe uforglemmelige øjeblikke sammen med dig!

phone-handsetcrossmenu