Butikken
Toppen
Følg med

Juledeko kursus

Juledeko kursus

Juledeko kursus
"Naturen som materiale"
Et kursus, hvor vi laver dekorationer med materialer fra naturen

Kom og lad din kreativitet blomstre på vores spændende 6 timers kursus, hvor vi dykker ned i kunsten at skabe smukke juledekorationer ved hjælp af materialer fra naturen! Annette Yde vil være din guide på dagen, som er en selvlært blomsterpige. Hun har altid intereseret sig for at lave ting i naturens materialer som hun selvfølgelig selv samler i den danske natur. Hun bor selv lige midt i den flotteste natur, som i sig selv er en stor inspirationskilde.

Dato: D. 25 November 2023 fra 10:00 til 16:00
Sted: Aagaard Thy
Pris: 750 kr. Inkl materialer🌲🍂
Mad: Der vil blive sørget for lækker frokost på dagen, så hvis du har nogle allergener skal du endelig kontakte os på nbj@aagaard-thy.dk

Formål:
Formålet med kurset er at lære, hvordan du starter din dekoration og navigerer gennem en kreativ proces ved hjælp af naturlige elementer. Du vil få mulighed for at skabe noget helt nyt og unikt, eller lade dig inspirerer af vores dygtige instruktør Anette Yde.

Hvad du kan forvente:

-Præsentation og vejledning om, hvordan du begynder din kreative proces.
-Gratis materialer til rådighed, så du kan skabe fantastiske juledekorationer.
-Introduktion til vores dygtige instruktør, som vil dele de bedste metoder til at lave dekorationer med naturmaterialer.
- Lækker frokost fra den lokale slagter

For alle aldre:
Dette kursus er åbent for ALLE! Uanset om du er nybegynder eller har erfaring.

Hvad du skal medbringe:

En grensaks og evt. en normal saks. Hvis du har en limpistol kunne dette også være en ide, da der ikke er en til hver deltager.
Selvom vi har materialer tilgængelige, anbefaler vi, at du medbringer dine egne, hvis der er specifikke elementer, du gerne vil arbejde med.
Du kan også medbringe beholdere eller pynt, hvis du har noget, du ønsker at inkludere i dine dekorationer. Der vil også være mulighed for at købe flere materialer på selve dagen.

phone-handsetcrossmenu