Butikken
Toppen
Følg med

Familiens Juleværksteder

Familiens Juleværksteder

🎄 Familiens Juleværksteder 🎄

Glædelig jul derude i stuerne! Vi inviterer jer alle til en festlig dag fyldt med kreativitet, julehygge, og smagefulde oplevelser!

Dato: d. 16 December 2023
Tid: 13:00 - 17:00
Sted: Aagaard Thy

Tag hele familien med til "Familiens Juleværksteder," hvor alle vores værksteder åbner dørene for en dag med sjov og leg. Udforsk verdenen af træ, stof og papir, og lad kreativiteten blomstre i vores hyggelige omgivelser. Og som en ekstra godbid håber vi at kunne tilbyde en unik ølsmagning fra Aagaards Ølleri! Det vil i høre mere om!

Hvad I kan forvente:

🎨 Åbne Værksteder : Udforsk træværkstedet, stofværkstedet og papirværkstedet. Lad børnene og de kreative sjæle folde, klippe og forme i timevis. Nogle værksteder kan have beskedne materiale priser.

  • Træværksted: Skab magiske øjeblikke med træ! Vi åbner op for vores træværksted, hvor I kan lave spændene juleting i træ. Og bare rolig vi har Michael og Nikolaj til at stå i spidsen for dette!
  • Stofværksted: Lad kreativiteten flyde i vores stofværksted! Sy jeres egne julestrømpe, dekorative juleornamenter eller måske sy en julegavepose for en mere bæredygtig julegaveindpakning. Vi har materialer og inspiration til at gøre jeres idéer til virkelighed. Nanna vil være der på dagen og vejlede jer!
  • Papirværksted: Papir er en utømmelig kilde til juleglæde! Fold smukke julestjerner, lav personlige julekort eller skab noget ud fra tanken. Papirværkstedet er fyldt med muligheder for sjov og kreativ udfoldelse, som Karina vil stå for.

🍺 Ølsmagning fra Aagaards Ølleri: For de voksne er der en ekstra juleglæde – oplev smagsnuancerne af Aagaards eget håndbryggede øl. Lad en af vores kyndige bryggere guide jer gennem en smagsrejse af lokale bryg.

🍽️ Æbleskiver inkluderet: Smag på de traditionelle danske æbleskiver, som er inkluderet i prisen. Tag en pause fra værkstederne, nyd en varm æbleskive og lad jer forkæle.

🤶Aagaards butik: er også pyntet op, åben og du vil have mulighed for at købe en kop kaffe, en julegave eller det sidste julepynt.

Praktisk Information:

  • Arrangementet kræver tilmelding, gør det her:
  • Pris: 55 kr. pr. person.
  • Der kan være beskedne materiale priser

Tilmeld jer i dag og vær med til at skabe magi og minder sammen med os. Tilmeld dig igennem linket herunder! Vi ser frem til at fejre en dejlig og kreativ jul med jer hos Aagaard!

https://aagaard-thy.dk/vare/familiens-julevaerksteder/

🎅🤶 Vi glæder os til at sprede juleglæde og hygge sammen med jer og vi håber du vil dele begivenheden på facebook, samt fortælle at du kommer, så endnu flere kommer denne dag! 🤶🎅

No ACF gallery field data found
phone-handsetcrossmenu