Butikken
Toppen
Følg med

Alle Børn Har Ret Til en Værktøjskasse

Alle Børn Har Ret Til en Værktøjskasse

📅 Dato: Lørdag d. 21. Oktober

Dagen vil byde på massere af aktiviteter i børnehøjde! Tag et smut ind Børnenes Værksted og byg en værktøjskasse eller tag ind i børnenes kakao-cafe, og kreer et kunstværk med Aagaard fremtid for børn! Kom og vær med til en spændene dag med håndværk, husflid og fællesskab. Hvem ved, det kunne være man lærte noget nyt? Alle er velkomne!

PROGRAM:

Dagens aktiviteter starter kl. 12:00, hvor der vil være mulighed for en lille bid mad for de første. Der vil selvfølgelig være mulighed for køb af kaffe og kage mm. hele dagen. Og selvfølgelig er der tændt op i bålet, hvor vi står klar med pandekage- og snobrødsbagning! Dagens program slutter kl. 17:00 efter en dag fyldt med mange indtryk.

Højdepunkter:

  • 🧰 Alle børn fortjener en værktøjskasse: Børn kan komme og bygge deres egne værktøjskasser i træ og får en tømmerblyant og tommestok til at kunne putte i.
  • 🕵️ Tømmermærke-Løb: Børnene kan deltage i en sjov tømmermærke-jagt og opdage historien bag Aagaards tømmermærker.
  • 🏡 Rundvisning på Aagaard: Har du aldrig været her før? Så tag endelig fat i os på dagen, så vil vi med glæde vise dig rundt!
  • 🎨 Mini-Workshops i børnehøjde: Deltag i kreative workshops, snittearbejde og madlavning over bål.
  • 😊 Børne kakao-Café: Vi ønsker at skabe et sted, der appellerer til børn! Vi opfordrer børn i alle aldre til at dele deres idéer om, hvordan Aagaard kan være endnu mere børnevenligt. Derfor vil vi have tegneudstyr og papir til rådighed, så alle kan udfolde deres kreativitet.

Med dette Arrangement håber vi at kunne styrke fællesskabet ved at skabe et ugentligt "børnenes værksted" og fremhæve de allerede eksisterende fællesskaber på Aagaard. Vi vil skabe et Aagaard, hvor der også er plads til børn der vil have noget i værktøjskassen! Båden den fysiske men også i kompetence-værktøjskassen. 🏡🌳🤗 Vi ville selvfølgelig være glade hvis i ville fortælle at i kommer inde på facebook. begivenheden!

phone-handsetcrossmenu