Butikken
Toppen
Følg med
(UDSOLGT) Sæt Garnlageret I Spil - En Struktureret tilgang (Formiddag)(UDSOLGT) Sæt Garnlageret I Spil - En Struktureret tilgang (Formiddag)(UDSOLGT) Sæt Garnlageret I Spil - En Struktureret tilgang (Formiddag)(UDSOLGT) Sæt Garnlageret I Spil - En Struktureret tilgang (Formiddag)(UDSOLGT) Sæt Garnlageret I Spil - En Struktureret tilgang (Formiddag)

(UDSOLGT) Sæt Garnlageret I Spil - En Struktureret tilgang (Formiddag)

kr.300.00

Få styr på dit garnlager og gør det mere tilgængeligt. Lær, hvordan du opretter en struktur, der hjælper dig med at finde det perfekte garn til dit næste strikkeprojekt.

Ikke på lager

Visa
Gratis levering ved køb over 500 kroner.
Sikker handel med  3D Secure
Detaljer
Ydeligere information
LAvet af:

Beskrivelse

Sæt Garnlageret I Spil
D.17 februar 2024 kl. 9:30-12:30

Alle der er blevet bidt af garn kender det. Følelsen af at have en skat gemt i dit garnlager, men ikke helt vide, hvordan man bedst udnytter det? Denne workshop er skabt til dig, der ønsker at få mere ud af dit elskede garnlager og skabe orden i garnkaoset, så du kan begynde at skabe igen! Det vil Bettina Sørensen fra Furien Design stå i spidsen for på dette kursus, med sin baggrund som garnnørd og produktionsingeniør med
mange års industriel tekstil erfaring.

På denne 3 timers workshop vil du lære:

🧶 Overblik og Organisering: Få styr på dit garnlager og gør det mere tilgængeligt. Lær, hvordan du opretter en struktur, der hjælper dig med at finde det perfekte garn til dit næste strikkeprojekt.

📏 Garnmålinger og Værktøjer: Opdag enkle garnmålinger og nyttige begreber samt værktøjer, der vil hjælpe dig med at forstå dit garn bedre og vælge det rigtige til hvert projekt.

🌟 Glæde og Gavn: Oplev, hvordan dit garnlager kan bringe dig glæde og gavn, i stedet for blot at fylde hylderne. Dette er godt for både opbevaringsplads, pengepung, miljø og sjælefred.

Som en ekstra bonus får du også "Furiens Cheat Sheets" - et 14-siders kompendium, der vil gøre dig klar til at tackle dit garnlager med selvtillid.

Hvem kan deltage? Denne workshop er relevant for både nye og erfarne strikkere, der ønsker at få mere ud af deres garnlager. Uanset om du har 2 eller 15 kg garn, er målet at hjælpe dig med at bruge det i projekter, du elsker.

Hvad du skal medbringe:

  • 3-5 restnøgler, gerne forskellige tykkelser og typer, gerne uden banderole.
  • Målebånd, skriveredskab og saks.
  • En lommeregner, f.eks. på din mobiltelefon.

Ydeligere info

Yderligere information

phone-handsetcrossmenu